Τακτική Συντήρηση Αποχετέυσεων

1.Τακτική συντήρηση
Η τακτική συντήρηση μπορεί να σώσει τους σωλήνες σας, τα φρεάτια και να σας
γλιτώσει από κάποια μεγάλη απόφραξη. Επίσης θα σας μειώσει το κόστος αν είστε κάποια μεγάλη επιχείρηση.

2. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις
Το τονίζω ότι καλύτερη δουλειά δεν γίνεται από κάποιον που να μην είναι ειδικός. Ακόμα και υδραυλικός αν είναι, δεν θα έχει τα μηχανήματα για να σας κάνει τη δουλειά της απόφραξης.

5. Λογική χρέωση απόφραξης
Η τιμή ξεχνιέται εύκολα ενώ η ποιότητα μένει για πάντα είναι ένα κλασικό ρητό. Στις αποφράξεις όμως ισχύουν και τα δύο και λογική τιμή απόφραξης και πρώτης ποιότητας δουλειά που θα σε κάνουν να την θυμάσαι. Μην ξεκινάτε ποτέ μια απόφραξη χωρίς να έχετε από πριν ένα ξεκάθαρο κόστος ή μια τάξη μεγέθους. Η απόφραξη είναι μια υπηρεσία που το κόστος της μετριέται σε εργατοώρες και στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί. Έτσι ένα ειδικό εκπαιδευμένο συνεργείο θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και χρήμα!

6. Διάρκεια
Πόσο κρατάει μια απόφραξη; Δηλαδή πότε θα χρειαστεί ξανά απόφραξη; Άμα
χρειαζόμαστε κάθε τρεις μήνες απόφραξη κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον χρειάζεται να αλλάξετε ή σωλήνες ή συνεργείο αποφράξεων!

3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων
Τα κατάλληλα εργαλεία της απόφραξης εκτός από την ατσαλίνα είναι η κάμερα και το πιεστικό με νερό με εύκαμπτους σωλήνες για μεγάλες αποστάσεις. Εξειδικευμένα εργαλεία για αποφράξεις δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα συγκεκριμένα συνεργεία αποφράξεων. Μόνο το ειδικό και εξειδικευμένο συνεργείο, όπως αυτό στις Αποφράξεις Βλάχος θα σας κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά σε χαμηλό κόστος.

4. Έγκυρη απόφραξη
Η απόφραξη πρέπει να γίνεται στην ώρα της ή πριν φράξει τελείως. Είναι
προτιμότερο να κάνετε μια απόφραξη πριν βουλώσει τελείως ο νεροχύτης, το μπάνιο ή το φρεάτιο, παρά όταν έχει ήδη συντελεστεί το βούλωμα και έχουν αρχίσει τα νερά να ξεχειλίζουν και να διαρρηγνύουν την οικοδομή και τα πλακάκια.

7. Εξυπηρέτηση
Η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι το παν. Είναι θέμα χημείας και στις αποφράξεις. Άμα δεν σου αρέσει κάποιος, απλά δεν τον προτιμάς ξανά. Βρείτε επαγγελματίες που πραγματικά χαίρεστε να σας εξυπηρετούν! Δεν λέω ότι θα φράζετε το φρεάτιο επίτηδες για να έρθουν οι  Αποφράξεις Λεωνίδας, αλλά εγώ αυτόν θα καλούσα ξανά, απλά γιατί τον γουστάρω σαν άτομο, είναι επαγγελματίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.