ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ: 
Διενεργούμε άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένα υπόγεια και άλλους χώρους. Κάνουμε χρήση των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων μας για να καθαρίσουμε υπόγεια, ασανσέρ, χώρους στάθμευσης και οπουδήποτε αλλού μπορεί να χρειάζεστε άντληση υδάτων.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρία μας Αποφράξεις Λεωνίδας, σας απαλλάσσει από βρώμικα και στάσιμα νερά.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
Διαθέτουμε τα ειδικά εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε κάθε περίσταση και ο τεχνολογικός εξοπλισμός μπορεί να σας δώσει λύση. Τα φορτηγά μας μπορούν να διενεργήσουν άντληση υδάτων και φτάνουν σε όλα τα σημεία της Θεσσαλονίκης.
Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που έχουμε, μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους εργασία. Μας διέπει ο επαγγελματισμός στην εταιρία μας, αλλά πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Μπορούμε να διενεργήσουμε ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ με ένα μόνο τηλεφώνημα, διότι ένας τεχνικός μας θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Μπορούμε να αντλήσουμε νερά από υπόγεια γκαράζ, ασανσέρ, φωταγωγούς, φρεάτια και υπόγεια σπιτιών, πάντα γρήγορα και με πρόσημο την υγεία των ενοίκων ή των ιδιοκτητών του χώρου.

Εάν δεν γίνει γρήγορα η άντληση υδάτων, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές για την τσέπη σας. ΟΙ καταστροφή που έχει γίνει να είναι ανυπολόγιστη και να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των πολιτών στο κτίριο.

Εμείς στην εταιρία μας από πλευρά μας εγγυόμαστε άριστη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, όπως άντληση υδάτων. Θα σας δώσουμε την λύση, αναζητώντας την ρίζα του προβλήματός, για να μην ξαναβρεθείτε σε αυτή την δυσάρεστη θέση.
Το κόστος της άντλησης υδάτων εξαρτάτε κατά κύριο λόγο από τον όγκο των υδάτων που έχουν συλλεχθεί στο σημείο.
Πάντα στις χαμηλότερες και οικονομικότερες τιμές της αγοράς και με γνώμονα πάντα στο να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος.